Arany-Koller Kft.

Rólunk

Építőipari kivitelező vállalkozásként magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt nyújtunk szolgáltatást. Foglakozunk többek között családi házak és társasházak felújítási munkáival, illetve megépítésével, hideg és meleg burkolással, gipszkarton és álmennyezet szerelési munkákkal, homlokzatszigeteléssel és színezéssel és egyéb építőipari tevékenységekkel, villanyszereléssel, építőipari karbantartási munkákkal. Ha körülnéz honlapunkon mindegyik szolgáltatásunkról részletesen olvashat!

Célunk, hogy ügyfeleinket gyorsan, egyedi igényeiket kielégítve szolgáljuk ki. Munkatársaink rendelkezésére állnak bármilyen kérdés felmerülése esetén. Várjuk szíves megkeresését telefonon, e-mailen illetve faxon. Műszaki előkészítőnk pedig szükség szerint ingyenesen házhoz megy Önhöz, elvégzi Önnek a felmérést és elkészíti az árajánlatot.

1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.
Telefon/fax: +36 1 403-9588
E-mail: aranykoller@gmail.com

Elérhetőség

Irodánk címe: 1163 Budapest, Cziráki u. 26-32.
Ügyvezető igazgató: Koller Zoltán
Telefon: +36 30 941 6536
E-mail:
aranykoller@gmail.com


Egyéb: Tóth Imre
Telefon: +36 30 999 7702
E-mail: toth.imre3@chello.hu

Hibabejelentés

Ügyvezető igazgató: Koller Zoltán
Telefon: +36 30 941 6536
E-mail: aranykoller@gmail.com

Építés

Felújítás

Bontás

Karbantartás

ReferenciákBemutatkozó levél

Az alábbi menűpontokra kattintva megtekintheti eddigi munkáinkat.

Fűtés technika

Megújuló fűtés technika kutatás

Napelem rendszerek villamos energia termelésének hővé alakítása egy teljesen új termékrendszer kialakítását követeli meg az épületgépészeti piacot működtetőktől, résztvevőitől. Eddig ismeretes hagyományos fosszilis energiát felhasználó rendszerek komoly szennyezést váltottak ki környezetünkbe. Ennek drasztikus csökkentése talán megoldást jelent a fenntarthatósági folyamatokban és élhető környezetünk megtartásában. Az általunk megvalósítandó termékcsoport részben vagy teljes egészében kizárja a tüzelőanyagok használatát. Energiáját megújuló forrásból származtatja. Erre szolgáló technológiánk az elektromos áram gazdaságos, nagy hatásfokkal való hővé alakítását eredményezi.

Szakítottunk a korábban ismert elektromos berendezések működési elvével. Az új leendő termékünk nem a hagyományos zárlatalapú technológiát alkalmazza, mint a vasaló, hajszárító, bojler stb. Egyedülálló speciális folyadékban hoz létre rezgésszám növekedést, és mint tudjuk a rezgésszámnövelés hőtermeléssel jár együtt. Ez a folyadék alapjaiban desztillált víz és egy adalék elegye, ami a váltóáram hatására hőreakcióval válaszol. Esetünkben az újdonságok a hőtermelő egység, a folyadék és egy általunk tervezett elektronika, ami lehetővé teszi, hogy a hagyományos 50Hz helyett 150Hz rezgésszámot idézzen elő a folyadékban. Ezzel nagyon rövid idő alatt érjük el a fűtéshez és melegvíz készítéshez szükséges 38-45 Celsius fokot. Fűtésnél gipszkartonból készített felületfűtő/hűtő paneleket alkalmazunk, aminek hatékonysága messze meghaladja az eddig használt hőleadó felületek (radiátor, fan coil) teljesítményét és energia igényét. Erre azért képes, mert a gipszkarton panelekben elhelyezett fűtőcsövekben nagyon kevés fűtő víz van és a hőleadó rész mérete nagyon nagy. Fizikai képlettel kifejezve: (C*M*deltaT):3600=kWh, ezzel a képlettel ki tudjuk számolni, hogy mennyi kWh áram szükséges adott hőmérséklet különbség előállításához. (Ebben a képletben a C a víz fajhője, az M a tömege, a delta T a hőmérséklet különbség) Ma használatos rendszerek átlagosan tízszer több fűtővizet tartalmaznak ehhez képest. Nagyon fontos megjegyeznem, hogy az előre menő víz hőmérséklete hagyományos fűtéseknél 45-70 Celsius fok. Ennél a rendszernél elegendő a 35-38 Celsius fok hőmérséklet. Ekkor 260W hőleadásra képes négyzetméterenként. Ez azért fontos, mert ezzel az új AKTIV ÖKO SMART rendszerrel tized annyi fűtővizet sokkal kisebb hőmérsékletre kell felfűteni. Különösebb magyarázat nélkül is tudjuk, hogy a fűtőhőmérséklet növelésével hatványozottan nő a bevitt energia mennyisége. Ebből adódóan megállapítható, hogy ezzel az AKTIV ÖKO SMART rendszerrel lényegesen kevesebb villamos áramra ez által sokkal kevesebb napelemre van szükség a drasztikus rezsicsökkentéshez. Természetesen a napelemek nélkül is kedvezőbb a rezsiköltség, mint gázkonvektorral.

Adatvédelem

Felhasználási feltételek

Munkáink

Megrendelő Tárgy Dátum
Isaszeg Alapítványi Iskola 400 m2 alapterületű iskola építés 2008-2009
Jókai Mór Ált Iskola Tornaterem felújítás 2008
Chinoin Rt. Karbantartási szerződés 2007-2010
Chinoin Rt. Óvoda felújítás
Bp XVI ker. Perjés u. 13 Homlokzati kőzetgyapot szigetelés 2010
Bp. Katóka u. 60 Homlokzati kőzetgyapot szigetelés 2009
Bp II ker. Mikszáth u 9 Homlokzati kőzetgyapot szigetelés 2010
Nagykovácsi Homlokzati kőzetgyapot szigetelés 2010
Rát Hungária Kft. Bitumenes lapostető vízszigetelés 900 m2
Centenáriumi lakótelep Lakótömbök folyamatos vízszigetelési munkái 1500 m2
Unix Autó Kft. 1300 m2 iroda épület komplett belső 2010
XVI. ker. Polgármesteri Hivatal Varázskorona Óvoda nyílászáró csere 2010
XVI. ker. Polgármesteri Hivatal Sashalmi Tanoda Portál csere 2010
XVI. ker. Polgármesteri Hivatal XVI Varázs műhely Óvoda nyílászáró csere 2010
XVI. ker. Polgármesteri Hivatal Batthány Általános Iskola portál felújítás 2011
Trend Építő Zrt. Rétság Kistérségi rendelő I Intézet hidegburkolási munka 2300m2 2010
Trend Építő Zrt. Szügy Általános Iskola hidegburkolási munka 2780m2 2010
Trend Építő Zrt. Erdőkertes Polgármesteri Hivatal hidegburkolási munka 860m2 2010
Web Mind Licenses Kft. II. ker. 500m2 kőzetgyapot homlokzat szigetelés 2011
Chimoin Zrt. 618 ép előtetők 2011
Chimoin Zrt. 196 szintes ir.ép. felújítás 2011
Chimoin Zrt. 508 labor felújítás 2011
Chimoin Zrt. 125. épület tetőszigetelési munkái 2012
Chimoin Zrt. 721. épület körüli térbeton bontási munkái tereprendezéssel 2012
Chimoin Zrt. 814. épület tetőszigetelési munkái 2012
Chimoin Zrt. 508. épület zuhanyzó rekonstrukciója 2012
Jánosik és Társai Kft. Magyar Telekom székház belső felújítási munkái 2012
Jánosik és Társai Kft. Biatorbágy Magyar Telekom azbeszt palatető bontási munkái 2012
Jánosik és Társai Kft. Chinoin 415. épület homlokzat szigetelési munkái 2012
XVI ker. Polgármesteri Hivatal Sashalmi Tanoda Általános Iskola belső felújítási munkái 2012
XVI ker. Önkormányzat Felújítási munkálatok hibaelhárítás épület gépészeti munkák 2013

Webes munkáink

Webprogramozó: Kéry Csaba


Bemutatkozó oldala:Keresés

Keresett kifejezés:

  Ön megálmodja, mi megépítjük! Építőipari kivitelező vállalkozásként magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt nyújtunk szolgáltatást. Foglakozunk többek között családi házak és társasházak felújítási munkáival, illetve megépítésével, hideg és meleg burkolással, gipszkarton és álmennyezet szerelési munkákkal, homlokzatszigeteléssel és színezéssel és egyéb építőipari tevékenységekkel, villanyszereléssel, építőipari karbantartási munkákkal. Ha körülnéz honlapunkon mindegyik szolgáltatásunkról részletesen olvashat!
  Tekintse meg az Arany-Koller Kft. - elektromos kazánokkal foglalkozó oldalát, és tudjon meg többet az EWS által nyújtott lehetőségekről!
  SAJTÓKÖZLEMÉNY
  Innovatív fakezelő és konzerváló festék, valamint egyedi gyártástechnológiájának kutatás-fejlesztése

  A FA-LÁ-DA Kft. 2009-ben húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberekből alakult. Fő tevékenységünk egyedi bútorok készítése: bútorasztalos, asztalos munkák, konyhabútor, nappali bútor, tolóajtós szekrények, gardróbok, irodabútor, fürdőszoba bútor, beépített szekrények, gyerekszoba bútor, polcrendszerek, nyílászárók. Laminált padló lerakása, felületkezelés, szórással történő pácolás, lakkozás. Belsőépítészeti asztalos munkák teljes körű kivitelezése, felmérés, egyedi bútortervezés, gyártás, szállítás, helyszíni szerelés egyedi igények szerint. Bérszerelés cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt.

  Az ARANY-KOLLER Kft. 2004-ben alakult építőipari kivitelező vállalkozásként, professzionális szolgáltatásokat nyújt magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. Többek között foglalkoznak családi házak és társasházak felújítási munkáival, illetve megépítésével, hideg- és meleg burkolással, gipszkarton és álmennyezet szerelési munkákkal, homlokzatszigeteléssel és színezéssel, villanyszereléssel, festéssel, egyéb építőipari tevékenységekkel, építőipari karbantartási munkákkal.

  A projekt célja egy olyan fakezelő és konzerváló festék kifejlesztése, amely a fa rostszerkezetét egyedien stabilizálva, a fa rostjai között alakít ki kémiai úton keresztkötéseket innovatív eljárás alapján. A fakezelő és konzerváló festék révén a fa felülete simává, kezelhetővé, bolyhosodás mentessé válik; az időjárással szembeni ellenállása és a kártevőkkel szembeni természetes védelme nő. Kezelés után a kioldódás, porzás, vagy a környezetbe jutása nem lehetséges. Előnye, hogy az esztétikus fa épületek, építmények felületkezelésének gyakorisága jelentősen csökkenthető. A kutatás-fejlesztési projekt révén, az alábbi területeken várunk új tudományos ismereteket:
  - innovatív keresztkötéses eljárás kifejlesztése, amely arról szól, hogy a bifunkciós csoportokat tartalmazó szerves reaktáns ágensekkel a természetes polimerek is kémiai kölcsönhatásba vihetőek;
  - cellulóz alapú hulladék alapanyagok kutatási adatbázis létrehozása;
  - fa fajták, alapanyagok széleskörű kutatási adatbázisának létrehozása;
  - innovatív fakezelési, szárítási eljárás kifejlesztése.
  A megfelelő fakezelő és konzerváló festék keverékének meghatározása után megtervezzük és teszteljük a fakezelő és konzerváló festék előállításának technológiáját.

  A projekt azonosítószáma: KFI_16-1-2017-0002
  Támogatás intenzitása: 67,26%
  Bővebb információk elérhetők a honlapon: www.falada.hu